menu
Készülj fel egy olyan Twitter-hírfolyamra, amelyben csak a Twitter Blue előfizetők jelennek meg a Neked ajánlott hírfolyamban.

Elon Musk bejelentette, hogy április 15-től kezdődően csak a Twitter Blue előfizetők jelennek meg a Neked ajánlott hírfolyamban. Musk hétfői tweetje szerint ez egy intézkedés az AI botok ellen.

Ezenkívül csak hitelesített felhasználók szavazhatnak a szavazásokban. Ez néhány nappal azután történt, hogy a Twitter bejelentette, hogy az örökségi hitelesített fiókok április 1-től elveszítik kék pipájukat, hacsak nem fizetnek elő a Twitter Blue-ra. Ugyanakkor a Twitter azon dolgozik, hogy a fizetős előfizetők elrejthessék kék pipáikat, feltehetően azért, mert kínos lehet, ha minden, amit jelent, az, hogy fizettél érte.

A két változtatás együtt több előfizetőt vonzhat (ezt reméli a Twitter). Ó, és a márkák. Azzal, hogy csak korlátozott számú fizetős felhasználó számára teszik elérhetővé a terjesztést, sokkal nyitottabbá válik a Neked ajánlott oldal, és a márkák sokkal nagyobb hatást és terjesztést érhetnek el egy ingyenes tweeten, csak azért, mert fizetnek a Blue-ért, nem pedig hirdetéseket vásárolnak.

A rendszeres, fizetés nélküli fiókok valószínűleg csak a Követés hírfolyamban lesznek láthatók, az általad követett emberek kronologikus hírfolyamában - gyakorlatilag az, ami a Twitter régen volt.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések