menu
Menő high-tech cuccok

Az igazán sikeres terméktervezés kulcsa a tervező képességében rejlik, hogy ötvözze a gyönyörű dizájnt és a funkcionalitást, egyértelművé téve a vásárlók számára, hogyan használható a termék és milyen előnyöket nyújt. Azonban össze lehet kapcsolni a dizájn szépségét azzal a haszonnal, amelyet nyújtania kell.

A legtöbb termék nem állja ki ezt a próbát, és soha nem jut el a gyártási szakaszba; néhány termék azonban eljut az üzletekig. Az alábbiakban áttekintést talál néhány szép és eredeti terméktervről, amelyek remélhetőleg átmennek a rostán, és az elkövetkező években elérhetővé válnak.

Érdemes lehet megtekinteni a velük kapcsolatos bejegyzéseket!

Karkötő Óra

Ennek az órának az ötlete egy klasszikus műanyag karkötő, amelybe beépített vonalak mutatják az aktuális időt. A három vonal az óra körül forog és mutatja az időt, míg a másodpercek vonala folyamatosan körbejár. Egyszerű koncepció, vonzó és szembetűnő. Az óra beállítása könnyű, hiszen érintőképernyős.

Akvárium Mosdókagyló

A Moody nem csupán egy egyszerű mosdókagyló, hanem aranyhalaknak való akvárium, egy Zen kert vagy egy egyszerű kavicsos folyómeder is lehet, attól függően, mire szeretnénk használni. Teljesen vízálló, homokágyat biztosít a halak számára, és a halak egészséges körülmények között tartásához szükséges világítást is nyújt.

IRing

Egy vezérlő az Apple médiaeszközeid lejátszásához. Egy egyszerű gyűrű, amely az ujjadra illeszkedik, vezeték nélküli Bluetooth kapcsolattal rendelkezik az Poddal és iPhone-nal. "Az iRing rendelkezik egy fényes OLED állapotkijelzővel, érintésérzékeny funkciócsíkkal és akár 2 napig tartó újratölthető akkumulátorral. Sem az ár, sem a gyártás időpontja nincs ismert.

Mitsubishi Lézer 3D TV-k (Fotók)

A Mitsubishi Lézer 3D TV-k nemcsak a legjobb képminőséget nyújtják, hanem képesek valódi 3D-s élményt is nyújtani.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések