menu
2023 női tavaszi trendjében, a kényelmes lazaság kap főszerepet

Kék farmer, fehér trikó, flanel ing

A Bottega Veneta 2023-as tavaszi/nyári bemutatójának egyik visszafogottabb megjelenése keltette fel a legnagyobb érdeklődést és gyújtotta lángra az Instagramot.

Persze, Kate Moss viselte, akinek a kifutón való megjelenése manapság igazi esemény. És persze, mint kiderült, nem volt olyan egyszerű kombináció: vékony bőr trikó, olyanra festett bőrnadrág, amely kopott farmernak tűnt, és egy olyan flanel ing, amelyhez 12 rétegnyi nyomat szükséges volt ahhoz, hogy éppen tökéletes színt érjen el.

De még mindig meglepő, hogy a "kényelmes lazaság", ahogy Matthieu Blazy tervező a bemutató után fogalmazott, az egyik kulcsfontosságú utalás lehet a 2023-as tavaszi/nyári divattrendekre, még akkor is, ha a Barbiecore és a bőr alapú ruházat összecsapásával küzdünk.

H&M 2023

"Az identitást lehetőségek spektrumaként látjuk" - mondja Eliana Masgalos, a H&M 2023-as tavaszi kollekciójának koncepciótervezője. "Szeretnénk, ha ez a kollekció ösztönözné vásárlóinkat, hogy különböző esztétikákon keresztül kalandozzanak, és reméljük, hogy ők is ugyanolyan lelkesedéssel fogadják az emelkedett és eklektikus darabokat, mint mi" - mondja Eliana.

Egy mítikus sziget - Isla Hennes - ihlette, minden egyes darab kísérletezést sugall a különféle lágy árnyalatok, merész formák és tapintható textúrák izgalmas választékán keresztül - és komolyan elgondolkodtatja majd az embert a meglévő nyaralós ruhatárán.

Farmert farmerral

2023-as tavasz divattrendje a farmert farmerral, ismét.

"Őszintén szólva mindig is szerettem ezt a trendet, és izgatottan várom, hogy újra a divat középpontjában legyen.

Még több maxi szoknya

A divatszakértő és stílustanácsadó Naina Singla az InStyle-nak elmondta, hogy ha idén tavasszal új ruhákat szeretnél vásárolni, akkor az egyik legyen egy feltűnő maxi szoknya. "Ezek sokoldalú alapdarabok, amelyekbe érdemes befektetni, és minden évszakra tökéletesek".

Egy maxi szoknya olyan darab, amely könnyen átmenetet képez a nappali és az esti viselet között, és számos stílusban kapható.

Szólj hozzá a cikkhez


Ezek is érdekelhetnek

Facebook -beszélgetések